• Sanitaire installaties

    Gawalo

Sanitaire installaties

Gebr de Hond bv

Iedereen droomt wel eens van een mooie badkamer met luxueus sanitair. Maar voordat u er werkelijk aan begint, is het belangrijk om goede voorbereidingen te treffen. Wij als sanitairspecialist zorgen ervoor dat uw droom uitkomt!

Voorbereiding sanitair
Voordat u sanitair uitzoekt en aan de verbouwing van een badkamer begint, kunnen wij u helpen met vast stellen wat belangrijk voor u is wat betreft:
- Technische mogelijkheden;
- Kosten en budget;
- Diverse merken sanitairproducten;
- Garantievoorwaarden.

Monteren Sanitair
Via onze eigen inkooporganisatie en diverse groothandelaren kunnen wij vrijwel alle merken leveren, zo als Sphinx, Grohe, Geberit en Villeroy & Boch. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met verbouw van toilet of douche, timmer- en tegelwerk en het monteren van aangepast sanitair van het fabrikaat Linido.

Prijsklassen sanitair
Sanitair is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen met elk een eigen design, kleur en kwaliteit. Via ons kunt u terecht bij diverse leveranciers, o.a. Gevier & Plieger. Hier kunt u bepalen en u laten adviseren welk sanitair bij u past. Zij maken een kosteloze prijsopgave van het sanitair voor u. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij bepalen of het technisch haalbaar is en wat de totale kosten zijn.

Vraag direct en eenvoudig een offerte aan

Contact