• Onderhoud en diensten

    Van Gebr de Hond bv

Onderhoud en diensten

Informatie

24-uurs dienst
Installatiebedrijf Gebr. de Hond B.V. heeft een eigen 24-uurs verwarmings- en loodgieters servicedienst. Deze service-afdeling is te allen tijde bereikbaar (0113-351400) voor het oplossen van storingen aan uw cv-ketel en/of ventilatie, het verhelpen van (dak)lekkages en verstoppingen.

Onderhoud- en servicecontract
Het prijskaartje is uiteraard erg belangrijk. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Wij bieden u dan ook een Onderhoud- & Servicecontract aan t.b.v. uw CV-ketel en/of ventilatie, welke prijstechnisch zeer concurrerend is.

Verstopping?
Ook voor uw verstopping bent u bij ons aan het juiste adres, Gebr. de Hond B.V. verhelpt de verstoppingen in uw riool tot en met Ø 200mm, zowel binnen als buiten voor particulieren en bedrijven. Hiervoor beschikken wij over hogedruk ontstoppingsapparatuur.

Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij het ontstoppen van:

Toiletafvoer
Keukenafvoer
Wastafel
Hemelwaterafvoer
Doucheafvoer
Verstopte riolering

Camera-inspectie
Met behulp van een mobiel camerasysteem kunnen wij uw riolering van binnenuit bekijken en eventueel een dvd-opname voor u maken. Hierdoor is het voor u direct duidelijk wat het probleem aan de riolering is en waar het gebrek zich bevindt. Natuurlijk kunnen wij u een offerte aanbieden voor de benodigde rioleringswerkzaamheden, waardoor u weer zo spoedig mogelijk gebruik kunt maken van een goedlopend riool.

Vraag direct en eenvoudig een offerte aan

Contact