• Cv ketels

    Verwarmingsinstallaties

CV Ketels

Gebr de Hond bv

Omdat elke klant zijn eigen wensen heeft, hebben we verschillende merken CV-ketels in ons aanbod:, waaronder Nefit & Remeha. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken, maar allemaal zijn ze betrouwbaar en voldoen ze aan alle eisen die je kunt stellen aan een kwaliteitsketel.

Nefit, meer dan 100 jaar ervaring
Nefit is sinds de introductie van de allereerste Hoog Rendement CV-ketel in 1980 uitgegroeid tot het bekendste merk cv-ketels. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter meer dan 100 jaar terug.

Absolute zekerheid
Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam. De kernbelofte is absolute zekerheid.

Dit alles maakt dat wij al vanaf de beginjaren Nefit dealer zijn. We staan volledig achter het merk.

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, Micro-WKK, thermostaten en (zonne)boilers.

Wat betekent dat voor u?
Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.

Espace vloerverwarming en vloerkoeling
Espace vloerverwarming en -koeling is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, opritten, showrooms en magazijnen. Espace vloerverwarming wordt verwerkt onder alle typen vloerafwerking; natuursteen, gietvloer, plavuizen, hout, parket, grind, tapijt etc.

Vraag direct en eenvoudig een offerte aan

Contact