• Centraal stofzuigsysteem

    Gawalo

Centraal stofzuigsysteem

Gebr de Hond bv

Met centraal stofzuigen wordt stof voor 100% uit de woning verwijderd d.m.v. een buizensysteem dat de opgezogen lucht naar buiten afvoert. Voor iedereen is een Centraal Stofzuigsysteem dus veel prettiger, maar helemaal ideaal is het voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, cara, copd, astma en mensen met een andere luchtwegaandoening.

Eenvoudig
Zodra het Centraal Stofzuigsysteem geïnstalleerd is , werkt het volautomatisch. Als u het klepje van de inlaat opent, begint de stofzuiger te zuigen. U koppelt de slang in de inlaat en begint met stofzuigen . Ook is een aan/uit schakelaar op de handgreep mogelijk voor extra bedieningsgemak.

Geluidsarm
In het vertrek waar u stofzuigt is geen hinderlijk motorgeluid hoorbaar. Gesprekken kunnen op een normale manier worden voortgezet. Zelfs telefoneren, muziek luisteren of tv kijken is geen enkel probleem. Slechts de luchtverplaatsing aan de zuigborstel is bij gebruik van een Centraal Stofzuigsysteem hoorbaar.

Waarom Centraal Stofzuigen?
Als we het heel kort willen uitleggen kunnen we zeggen:

Bij centraal stofzuigen hebben we het gemak van de stofzuiger hier en het ongemak ergens anders.

De motor wordt bijvoorbeeld geplaatst in de kelder, in de berging in de garage of op de zolder. Vanaf dit punt lopen er buizen naar verschillende centrale punten in de woning. Bij deze punten (ook wel inlaten of stofcontacten genoemd) kunt u een slang aankoppelen. Het stofzuigen kan beginnen.

De voordelen van een centraal stofzuigsysteem.

Stofzuigen is een taak die zich bij ieder huishouden voordoet. Het is een taak die weinig mensen echt leuk vinden. Stofzuigen blijft werken, maar met een centraal stofzuig systeem wordt het makkelijker, schoner en hygiënischer. De voordelen op een rijtje:

- Hygiënischer;
- Minder geluidsoverlast bij het stofzuigen;
- Betere zuigkracht;
- Veiliger;
- Gebruiksvriendelijker;
- Geen beschadigingen meer;
- Overal toepasbaar;

Kosten
Wat een centraal stofzuigsysteem kost is niet heel direct te zeggen. Dit is afhankelijk van het formaat van de woning, maar ook van het ontwerp van de woning. Eén ding is zeker, een stofzuigsysteem kost meer dan een conventionele stofzuiger.

Zo moeten we ook het fenomeen centraal stofzuigen zien. Het is nog een luxe waarvan veel mensen het grote voordeel niet van inzien. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van uw woning, maar zullen een fractie zijn van de elektrische installatie of de centrale verwarming.

Indien u een exacte opgave wenst van de prijs van uw centrale stofzuig systeem kunt u door ons een offerte laten maken aan de hand van een plattegrond tekening.

Vraag direct en eenvoudig een offerte aan

Contact